Mogelijkheden

Iedere uitvaart is een persoonlijke gebeurtenis. Daarom bepaalt u, wat uw wensen zijn. Als basis kunt u kiezen voor pakket A of pakket B. Bij beide pakketten ontvangt u de reportage op een memory-stick in combinatie met een mooi vormgegeven foto-album.

Pakket A
Aankomst van de rouwstoet
De afscheidsdienst
De begrafenis of crematie

Pakket B
Opbaring
Sluiten kist
Uit huis dragen kist
Condoleance
Aankomst rouwstoet
Afscheidsdienst
Begrafenis/crematie
Koffietafel

Condoleance-kast
Tijdens de uitvaart kan ook een condoleance-kast worden ingezet. Deze kast is ontworpen door uitvaartstyliste Jacqueline Schuurman. In deze plexiglazen lichtgevende kubus kunnen foto's worden getoond van of over het leven van de overledene. Dit kunt u door mij laten verzorgen. Het kastje kan ook worden gebruikt als condoleance-tafel, of als lessenaar tijdens de uitvaartdienst. Wilt u het kastje gebruiken om persoonlijke items van de overledene te tonen, dan kunt u bij Jacqueline Schuurman terecht www.uitvaartstyliste.nl

img_0007

Overige opties
De pakketten A en B kunt u aanvullen met andere opties, zoals de asverstrooiing, foto van het graf na plaatsing van de gedenksteen en dergelijke. Ook kunt u foto’s laten bewerken, bijvoorbeeld een foto van de overledene bij of op de kist tijdens de uitvaartdienst.

dsc01992

Contact

info@az-fotografie.nl | Rijksweg 112 Jirnsum | KVK: 01083499


Alle beelden op deze site zijn auteurs rechterlijk beschermd. © AZ-Fotografie 1999-2018