Wie ben ik

Afscheidsfotografie is voor mij een mooie en waardevolle manier om nog iets te kunnen betekenen voor u als nabestaande. Zelf heb ik ook dierbaren verloren, en ik weet uit ervaring hoe je zo'n dag als in een roes beleeft. Ik weet ook hoe troostrijk het kan zijn, om later nog eens op zo'n dag terug te kijken en het opnieuw, op een andere manier, te beleven.
anja1
Wilt u meer over mij weten? Kijk dan op
www.az-fotografie.nl of www.mindful-fotograferen.nl

Op het gebied van de fotografie heb ik veel ervaring opgedaan. Sinds 1999 ben ik professioneel fotografe. Ik volgde fotografie-opleidingen bij de Foto-Academie en de Fotovakschool, en omdat ik geinteresseerd ben in de mens volgde ik ook opleidingen op het gebied van de psychologie en de communicatie. Ik kan me goed inleven in anderen en kan goed aanvoelen wat voor u als nabestaande belangrijke momenten zijn. Deze momenten leg ik op liefdevolle wijze voor u vast.

Contact

info@az-fotografie.nl | Rijksweg 112 Jirnsum | KVK: 01083499


Alle beelden op deze site zijn auteurs rechterlijk beschermd. © AZ-Fotografie 1999-2018